top of page

To mindfulness-øvelser for å takle indre uro og angst

Oppdatert: 26. jul. 2020

Fra ung alder av har jeg strevd med mye indre uro og angst. Den gangen hadde jeg ikke de verktøyene som jeg har nå for å roe ned den indre kampen og hindre at den skaper nye sår.Gjennom årene med yoga og meditasjon har jeg fått tilgang til verktøy som skaper balanse og et litt roligere hode.


Her får du to av de fire pusteøvelsene jeg gjør når jeg kjenner at uroen er på vei eller nervøs i forkant av noe som er utenfor min komfortsone. Bruker de også ofte i forkant av møter med nye mennesker og i sosiale sammenheng. Er en fin måte å stoppe opp, jorde seg selv i øyeblikket og finne indre ro.


Det å sette seg ned å få kontakt med pusten er en fantastisk måte å få kontakt med vår intuisjon. Test og se om det passer for deg. 🙂


Counting Breathing Pust inn gjennom nesen og tell til fire. Hold pusten og tell til fire. Pust ut gjennom munnen og tell til åtte.


Grounding Breathing Legg en hånd på magen og en hånd på hjertet. Ta et langt, dypt pust inn gjennom nesen og kjenn at hånden stiger når magen fylles med luft. Pust ut gjennom munnen med et stort sukk.


Gjenta hvert pust 5-10 ganger til du føler deg rolig og sentrert


PS: Også fine når du ikke får sove


Peace, Love and Light! Camilla Nicoline

201 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page