YOGA & KICKBOXING PT

FÅ EN SKREDDERSYDD YOGAPRAKSIS, BARE FOR DEG!

Mange av oss er vår egen største kritiker, og sammen skal vi finne dine styrker. Med en blanding av yoga og kickboxing skal ikke bare det fysiske trenes, men du skal gå ut i verden mer selvsikker og med holdingen «jeg kan få til alt».

Stella - EA - Camilla Nicoline Wiik 425.jpg

 

Har du spesielle behov og ønsker for din helse? Trenger du å komme i gang igjen? Har du noen helseutfordringer?
 Har du ikke funnet frem til din type trening? Jeg er din nye beste venn, og hjelper deg på vei.

 Jeg tilbyr skreddersydd trening i yoga og/eller kampsport slik at du få et opplegg tilpasset dine ønsker og behov. Det kan være at du ønsker å dykke dypere inn i din eksisterende yogapraksis, ønsker å få ut litt sh**t, vil fokusere på helhetlig styrke og smidighet i kropp og sinn eller sliter med en skade eller sykdom.

 En privattime med meg kan gi deg god fleksibilitet om du har en travel timeplan.Timene setter vi opp sammen slik at du får et opplegg akkurat slik det passer deg!

 PT Duo // Praktiser med en venn!Det å trene sammen med andre er motiverende, utfordrende og sosialt samtidig som det blir en vennlig og støttende energi i rommet.
Med PT Duo får du skreddersydd trening i yoga og/eller kampsport der du deler opplevelsen med en venn, kjæreste, kollega, sønn eller datter.
Timene setter vi opp sammen slik at dere får et opplegg etter hver av deres individuelle behov.

Kontakt meg for en samtale eller time: camilla@omniyoga.no

Avbestilling må skje innen 24 timer!