WORKSHOPS
& ONLINEKURS

Det er aldri for sent å utvikle gode vaner som fører til utmerket egenomsorg og utrolig egenkjærlighet. Vi fortjener alle en god livskvalitet, og nå er det på tide å få det til. Noen av oss kan gjøre dette arbeidet på egenhånd, og andre trenger kanskje en push eller en-til-en-veiledning for å motivere oss. Jeg har satt opp workshops og onlinekurs for at du skal finne ditt senter, stå opp for deg selv og ditt liv, og slutte med selvsabotasje.

Unplug // Self-Care Empowerment
Søndag 12. desember / 16:00 – 19:00

Er du klar for å slappe av, reflektere og ta vare på deg selv? I en travel hverdag er ikke alltid det å reise, eller flykte, avgårde på retreat et realistisk alternativ. Det er der jeg kommer inn. Bli med på en dag med egenomsorg før julen ringes inn der dagen er dedikert til deg, og bare deg. Denne workshopen gir kvinner et rom hvor vi kan trekke oss tilbake i oss selv, gå dypt inn i det hellige feminine for å utforske ulike aspekter av vår egen kraft og skjønnhet, og vende tilbake til verden som sterk, strålende og myndig. Du fortjener det! 

becca-tapert-8_wjL7l5tik-unsplash.jpg

Kickstart your Self-Love (Women Only)
Søndag16. januar / 15.00 - 17.30

Altfor ofte søker vi kjærlighet fra andre, før vi ser inn. Det er på tide å vende fokuset innover. Selv-kjærlighet lar deg ikke bare se ditt sanne jeg, men du aksepterer deg selv helhjertet. Bli med inn i dyp time hvor vi åpner hjertedørene på fullt gap. Vi fjerner all motstand vi skaper i oss selv i den tro at vi ikke er bra nok. 

erriko-boccia-TWB035qnbQs-unsplash.jpg

Chakra Balancing - Yin Yoga for healing emotional sh**t
Søndag 20. mars / 15:00 – 17:30

Dette er en 2,5 timers lang workshop med fokus på de 7 chakraene for emosjonell helbredelse. Vi begynner med en oversikt over chakrasystemet. Deretter kjenner vi på hver og ett av chakraene våre mens du beveger deg gjennom den meditative stillheten som gis tilgang til gjennom Yin Yoga og meditasjon.

cc268d33-1169-3278-9e1d-f020a27895ff.jpg