WORKSHOPS
& ONLINEKURS

Det er aldri for sent å utvikle gode vaner som fører til utmerket egenomsorg og utrolig egenkjærlighet. Vi fortjener alle en god livskvalitet, og nå er det på tide å få det til. Noen av oss kan gjøre dette arbeidet på egenhånd, og andre trenger kanskje en push eller en-til-en-veiledning for å motivere oss. Jeg har satt opp workshops og onlinekurs for at du skal finne ditt senter, stå opp for deg selv og ditt liv, og slutte med selvsabotasje.

Yin Yoga med massasje
Søndag 22. mai / 15.00 - 17.00

GI DEG SELV EN MAGISK GAVE SOM GIR DEG RO, OG NY ENERGIVil du senke skuldrene og gi slipp på spenninger i kroppen? Vil du gi deg selv økt velvære i kropp og sinn? Nå kan du bli med på en deilig Yin Yoga-time med beroligende massasje.

dreamstime_xxl_84326955.jpg

Kickstart Your Self-Care Minikurs
Søndag 5. juni / Online

Du vil få tilsendt en mail hver søndag i 7 uker så du kan jobbe med utfordringen i ditt tempo hjemmefra. Denne 7-dagers utfordringen er satt sammen for å hjelpe deg med å starte din egenomsorgsrutine, uten noe fordommer! Du gir slipp på dine selvskapte begrensninger for å velge FRIHET. Utfordringen er for både gutter/jenter - menn/kvinner. Ønsker å delta? Sen en mail til Camilla på camilla@omniyoga.no.

erriko-boccia-TWB035qnbQs-unsplash.jpg

Yin Yoga med massasje
Søndag 22. mai / 15.00 - 17.00

GI DEG SELV EN MAGISK GAVE SOM GIR DEG RO, OG NY ENERGI
Vil du senke skuldrene og gi slipp på spenninger i kroppen? Vil du gi deg selv økt velvære i kropp og sinn? Nå kan du bli med på en deilig Yin Yoga-time med beroligende massasje.

artem-kovalev-86365-unsplash.jpg