Når jeg ser vår vestlige verden så ser jeg mange som har mistet seg selv i jakten på det perfekte livet, som oftest er definert av andre. Jeg vil at vi skal leve våre liv autentisk og på våre egne premisser. Yoga er mer enn en fysisk treningsform da den også spiller inn på sinnet vårt.

 

Yoga kan gi deg noen av svarene dine, og jeg hjelper deg på vei, bli med meg for en inspirerende reise inn i et nytt landskap!

Jeg holder yogatimer hos Leela Gamlebyen, Oslo.

FEMININE FLOW

FEMININE CYCLE FLOW

BREATH+SWEAT & RELAX

TIRSDAG 19.15 - 20.30
FREDAG 14.00 - 15.00

 

In this class you are not only allowed, but encouraged to, drop all facades, and release and let go of all old patterns and blockages that holds you back from being more in tune with what you and your body need. Feminine Flow is a class to dive in deep and discover what feels good to you. Trough stretching, building, shaping, opening and releasing, through breath and movement, you will gently be guided back home to yourself and your divine feminine body, back to your personal center of empowerment, back to you.

NB! Women only!

FREDAG 17.45 - 19.00
 

Feminine Cycle Flow er en fantastisk praksis om du ønsker å koble deg til din indre visdom og de feminine energiene som allerede er i deg. Menstruasjonen er en gave til kvinnen: Blodet ditt har en dyp feminin visdom og sies å holde «the power of creation». Vi begynner timen med å gå inn i oss selv, og hedre syklusen vår med stillhet. Deretter vil vi bevege oss gjennom en serie av organiske bevegelser som inkluderer de klassiske kvinnestillingene, for å øke sirkulasjonen og energistrømmen i bekkenområdet, etterfulgt av pranayama (pusteteøvelser) og meditasjon.

Timen er perfekt for deg som menstruerer, er i tidlig overgangsalder eller har kommet i overgangsalderen, men er også nydelig for deg som har mye stress i hverdagen og trenger et avbrekk for å komme tilbake i kontakt med deg selv.

TORSDAG 16.30 - 17.45
 

Breath+Sweat er inspirert av den populære New York timen, The Class, og vil garantert etterlate deg svett og støl. Gjennom veiledet instruksjon, inspirerende musikk, og ved bruk av pust, stemme og enkle repetitive bevegelser, inviterer denne klassen deg til å gi slipp og gå ut av komfortsonen din. Resultatet er en ekspansiv, hjerteåpnende og transformativ opplevelse!

Gjør deg klar til å svette med stil!

PS! Ikke glem et svettehåndkle!

YOGA & KICKBOXING PT

FÅ EN SKREDDERSYDD YOGAPRAKSIS, BARE FOR DEG!

Mange av oss er vår egen største kritiker, og sammen skal vi finne dine styrker. Med en blanding av yoga og kickboxing skal ikke bare det fysiske trenes, men du skal gå ut i verden mer selvsikker og med holdingen «jeg kan få til alt».

Har du spesielle behov og ønsker for din helse? Trenger du å komme i gang igjen? Har du noen helseutfordringer?
Har du ikke funnet frem til din type trening? Jeg er din nye beste venn, og hjelper deg på vei.

 Jeg tilbyr skreddersydd trening i yoga og/eller kampsport slik at du få et opplegg tilpasset dine ønsker og behov. Det kan være at du ønsker å dykke dypere inn i din eksisterende yogapraksis, ønsker å få ut litt sh**t, vil fokusere på helhetlig styrke og smidighet i kropp og sinn eller sliter med en skade eller sykdom.

 En privattime med meg kan gi deg god fleksibilitet om du har en travel timeplan.Timene setter vi opp sammen slik at du får et opplegg akkurat slik det passer deg!

 PT Duo // Praktiser med en venn!Det å trene sammen med andre er motiverende, utfordrende og sosialt samtidig som det blir en vennlig og støttende energi i rommet.
Med PT Duo får du skreddersydd trening i yoga og/eller kampsport der du deler opplevelsen med en venn, kjæreste, kollega, sønn eller datter.
Timene setter vi opp sammen slik at dere får et opplegg etter hver av deres individuelle behov.

Kontakt meg for en samtale eller time: camilla@omniyoga.no

Avbestilling må skje innen 24 timer!

NB! Tar ikke i mot kunder akkurat nå om dagen!

TESTIMONIALS

Camilla Nicoline er en innsiktsfull og kunnskapsrik yogalærer som ser hver enkel student. Hun guider deg på en slik måte at du tør å ta en kikk på hva som skjer på innsiden og kan se deg selv som den kjærlighetskrigeren du er.

SARA Wegge

BEDRIFTYOGA

“When the breath wanders the mind also is unsteady. But when the breath is calmed the mind too will be still, and the yogi achieves long life. Therefore, one should learn to control the breath.” - Hatha yoga pradipika

YOGA OM MORGENEN, I LUNSJEN ELLER PÅ ETTERMIDDAGEN?
Jeg holder yoga for bedrifter og organisasjoner. Fordelene ved en regelmessig yogapraksis er mange, og inkluderer blant annet; en sterk og smidig kropp, mer energi, avspenning og økt konsentrasjon. Mye tyder på at bedriftsyoga kan bidra positivt til de ansattes evne til stressmestring.

NB! Tar ikke i mot bedriftkunder akkurat nå om dagen!Bedrifter jeg har holdt for: 
DNB, Nordea, Stella Røde Kors, Utlendingsnemnda (UNE), Evry, KLP Lysaker, Fighter kickboxing, Landslaget i Kickboxing, Dancespace iBoksen, Kjelsås Fotball (Jenter 01), Hegnar Media og BevisstAktiv.

TESTIMONIALS

Camilla har jobbet  som yogapedagog hos oss der hun underviste to yoga klasser i uken,  pluss at hun har vært vikar ved flere anledninger. I noen uker har hun derfor hatt tre klasser hos oss. Camilla er etter min mening en dyktig pedagog. Hun er inspirerende, engasjert, kreativ og svært pålitelig.  Jeg gir Camilla min varmeste anbefaling og ønsker henne lykke til med nye prosjekter"

SIVANITA EKAAS / DANCESPACE IBOKSEN / DAGLIG LEDER