Når jeg ser vår vestlige verden så ser jeg mange som har mistet seg selv i jakten på det perfekte livet, som oftest er definert av andre. Jeg vil at vi skal leve våre liv autentisk og på våre egne premisser. Yoga er mer enn en fysisk treningsform da den også spiller inn på sinnet vårt. Yoga kan gi deg noen av svarene dine, og jeg hjelper deg på vei.
 

YOGA PT

FÅ EN SKREDDERSYDD YOGAPRAKSIS, BARE FOR DEG!
Har du spesielle behov og ønsker for din yogapraksis?

Har du ikke funnet frem til din type yoga?


Jeg tilbyr skreddersydde yogatimer slik at du får en yogapraksis tilpasset dine ønsker og behov. Det kan være at du ønsker å dykke dypere inn i din eksisterende yogapraksis, sliter med en skade eller sykdom.

Kanskje har en travel timeplan og ønsker fleksibiliteten som en privat yogatime kan gi deg.

Timene setter vi opp sammen slik at du får en yogapraksis akkurat slik du skal ha den.

PT Duo // Praktiser med en venn!

Det å trene sammen med andre er motiverende, utfordrende og sosialt samtidig som det blir en vennlig og støttende energi i rommet.
Med PT Duo får du fortsatt skreddersydde yogatimer, men du deler opplevelsen med en venn, kjæreste, kollega, sønn eller datter.
Timene setter vi opp sammen slik at dere får en yogapraksis etter din og din partners individuelle behov.

Kontakt meg for en samtale eller time: camilla@omniyoga.no

Avbestilling må skje innen 24 timer!

NB! Tar ikke i mot PT-kunder akkurat nå om dagen!

BEDRIFTYOGA

“When the breath wanders the mind also is unsteady. But when the breath is calmed the mind too will be still, and the yogi achieves long life. Therefore, one should learn to control the breath.” - Hatha yoga pradipika

YOGA OM MORGENEN, I LUNSJEN ELLER PÅ ETTERMIDDAGEN?
Jeg holder yoga for bedrifter og organisasjoner. Fordelene ved en regelmessig yogapraksis er mange, og inkluderer blant annet; en sterk og smidig kropp, mer energi, avspenning og økt konsentrasjon. Mye tyder på at bedriftsyoga kan bidra positivt til de ansattes evne til stressmestring.

NB! Tar ikke i mot bedriftkunder akkurat nå om dagen!Bedrifter jeg har holdt for: 
DNB, Nordea, Stella Røde Kors, Utlendingsnemnda (UNE), Evry, KLP Lysaker, Fighter kickboxing, Landslaget i Kickboxing, Dancespace iBoksen, Kjelsås Fotball (Jenter 01), Hegnar Media og BevisstAktiv.

TESTIMONIALS

Camilla har jobbet  som yogapedagog hos oss der hun underviste to yoga klasser i uken,  pluss at hun har vært vikar ved flere anledninger. I noen uker har hun derfor hatt tre klasser hos oss. Camilla er etter min mening en dyktig pedagog. Hun er inspirerende, engasjert, kreativ og svært pålitelig. Jeg gir Camilla min varmeste anbefaling og ønsker henne lykke til med nye prosjekter"

SIVANITA EKAAS / DANCESPACE IBOKSEN / DAGLIG LEDER

FASTE TIMER

Mandag Kl. 08.45-10.00 – Feminine Flow, Leela Yoga

Tirsdag   Kl. 18.00-19.15 – Feminine Flow, Leela Yoga
Fredag   Kl. 16.30-17.30 – Breath+Sweat, Leela Yoga

 

Bli med meg for en inspirerende reise inn i et nytt landskap!