top of page

En mild egenomsorg øvelse

Solskinnet er her. Verden åpner seg igjen. En gledesnyhet, men for noen kan dette føre til at ordene "jeg burde egentlig..." tar stor plass i hverdagen.


Derfor ønsker jeg å dele en rask og enkel påminnelse for å gi deg selv plass til egenomsorg, enten du leser dette om morgenen eller kvelden. Øvelsen er super enkel, men jeg håper den oppfordrer deg til å slappe av og være til stede et lite øyeblikk. Og du? Egenomsorg er også å fjerne ordet "burde" fra ordforrådet ditt, bare sier det. ;-) 


En mild egenomsorg øvelse 

Slapp av i skuldreneHar du for tiden bøyde eller spente skuldre? Løs dem opp ved å rulle bakover og fremover et par ganger.


Pust tre dype pust Pust inn og tell til fire, hold i fire og pust ut i fire. Gjenta.


Dette kan virke som en no-brainer, men vi kan ofte bli distrahert av alt annet i hverdagen og da er det lett å sette oss selv og kroppens behov lengre bak i køen. Om du har følt deg spent eller lite fokusert i det siste anbefaler jeg å legge til noen påminnelser på mobilen eller i kalenderen din, slik at de dukker opp et par ganger om dagen og oppfordrer deg til å være mer oppmerksom.  


Er det noen øvelser du gjør for å komme tilbake til øyeblikket? Del gjerne med meg. ♡ 


Peace, Love and Light! Camilla Nicoline


68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page