top of page

Jeg tok opp kampånden igjen - og la i vei

Oppdatert: 28. mai 2022

Etter en utfordrende barne- og ungdomstid hadde jeg stengt ned alt av følelser. Jeg var ikke i kontakt med mitt indre, jeg var flat. Jeg var ikke i kontakt med meg selv. Så fant jeg kickboxingen.Helt til for noen år siden trodde jeg at den personen jeg var i konkurransetiden var en karakter - der jeg kunne og komme meg vekk fra «virkeligheten» og bare være en annen person, ikke den med all bagasjen og alle issuesene.


Jeg tok så feil! Det er faktisk ikke før nå i senere tid at jeg endelig forsto at det faktisk var da jeg var MEG. Her var jeg i kontakt med min styrke og klarhet på mange felt, og jeg hadde ingen stengsler. Jeg var både murvegg og mykhet, utrop og stillhet, sinne og glede, seier og nederlag. Jeg holdt ikke tilbake, redigerte meg ikke ned. Jeg gikk gjennom hele spekteret av følelser ute på matten. Der ute skinte jeg virkelig. De dagene jeg hadde en «drittdag» og presterte dårlig kunne jeg skrike og gråte, det var helt OK.


Men da idrettskarrieren var over, gikk jeg tilbake til å være hun som lukket hjertet sitt, som ikke ønsket å føle. Jeg satt proppen på flaska og der gjæret dette godt og lenge. Med årene dannet det seg mye fysiske problemer. Kroppen min lystret ikke lenger, og jeg følte jeg var i krig. Klart det var krig! Jeg ble skutt på med varselkanoner, men styrte hele tiden i motsatt retning av det jeg burde, og så lurte jeg på hvorfor verden var imot meg...


Det sa pang veldig mange ganger før jeg startet å lytte. Jeg ønsket definitivt å gjøre endring for å lære å elske meg selv og slippe opp, men visste ikke i hvilken ende jeg skulle begynne. Derfor tok det litt tid. Men så en dag var det som at jeg våknet og forsto hva jeg måtte gjøre. Hvem jeg måtte ta tilbake. Jeg tok opp kampånden igjen - og la i vei.


Nå har jeg vunnet mange kamper, både utenfor og på arenaen. Men når jeg ser tilbake herfra, ser jeg ikke en slagmark. Jeg ser på livet med nye øyne, med omsorg for meg selv.


Gjennom mine workshops, kurs og PT-timer ønsker jeg å dele det jeg kan for at veien deres skal slippe å bli lengre enn nødvendig - slik at du kan leve utifra ditt beste jeg.Peace, Love and Light! Camilla Nicoline


104 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page