Mitt nymånerituale

Oppdatert: 28. nov. 2021

Nymånen er tiden for nye begynnelser - et symbol på det å starte på nytt! Nye prosjekter, nye forhold, eller et nytt perspektiv på et område i livet ditt hvor du føler at du står fast. Det er en tid for å plante intensjonens frø og omfavne nye endringene vi ønsker å invitere inn i livene våre.


Jeg elsker ritualer, det er som en personlig nyttårsaften hver måned. Noe av det vakre ved å leve med månen er at vi hver måned får muligheten til å tilbakestille, reflektere og sette ny intensjon for den kommende måneden. Nymånenergi bidrar til å hvile, og sjekke inn med deg selv.

En måte å feire nymånen på er å gjøre ritual. Under har jeg skrevet hvordan jeg utfører min nymåne rituale. Kanskje blir du inspirert eller kan bruke det som et utgangspunkt.


Min Nymåne Rituale Utstyr jeg har utenom et alter, er fyrstikker, dagbok, penn, liten Zodiac alterduk, orakelkort, yogamatte og liten bolle med vann.

ALTER

Jeg starter først med å sette på nydelig musikk og lager så et alter ut ifra hva intuisjonen min forteller meg. På alteret ved nymåne har jeg gjerne ting som symboliserer åpenhet og ny begynnelse. PÅ ALTRET Lys: Et hvitt stearinlys for renhet


Eteriske oljer for Nymåne: Clary Sage - the oil of clarity and vision, Wild Orange - the oil of abundance og Roman Chamomile - the oil of spiritual purpose 

Krystaler: Clear Quartz for energisk renselse, Amethyst for å få kontakt med intuisjonen min, Citrine (ekte) for manifestasjon. 

Røkelse: Jeg bruker røkelse for hara chakra. RITUALE Renselse Jeg starter med å tenne lyset og brenne Palo Santo (søramerikansk "Holy Wood") eller Sage for å rense/fjerne negativitet (enten urtene eller som eterisk olje). Begge brukes også i ritualer verden over for å få kontakt med de høyere energier. Deretter tenner jeg røkelse, lukker øynene og tuner inn, er i kontakt med pusten.

Pusten Jeg bruker "Yogic Breath" for å bli fullstendig tilstede både i kroppen og sinnet. Den fine lange utpusten hjelper å roe ned nervesystemet mitt. Puster inn på fire og ut på åtte. Ved hjelp av pusten kjenner jeg eventuelle spenninger gir mer slipp for hvert pust jeg tar.


Setter min intensjon Reflekterer og manifesterer. Yoga Tar med min intensjon inn i nymåneflow jeg har laget. Den tar ca 30-45 min.

Ta kontakt hvis du ønsker en time med gjennomgang og fullt program på video :) Meditasjon Etter å kommet enda mer inn i kroppen med nymåneflowen bruker jeg den tiden jeg trenger når jeg mediterer. Ofte spør jeg meg selv: Hva trenger jeg å vite... mens jeg mediterer på intensjonen min. Noen ganger får jeg svar, andre ganger ikke, og det er helt greit.


Deretter fokuserer jeg på hvordan jeg ønsker å føle meg, og planter intenjonen min inn i hjertet, lar den vokse og åpner opp for hvordan denne følesen føles når det manifesteres... som med Law of Attraction.

Dagbok Skriver ned alt som kom til meg i dagboken og det som må ut av systemet på et eget ark. Brennende ritual Jeg synes det å brenne bort det jeg ønsker å gi slipp på er utrolig kraftfullt så jeg har alltid med det i ritualene mine. Både ved nymåne og fullmåne. Jeg tar tar frem lappen hvor jeg skrev ut alt jeg ønsker å gi slipp på og brenner opp lappen over en bolle med vann. Slipper lappen oppi bollen og ser alt går opp i røyk, og sier til meg selv: "Og sånn ble det. And so it is."


Deretter forteller jeg mine ønsker høyt til universet, og puster takknemlighet inn i hjertet der jeg plantet intensjonen min. Når jeg kjenner ønsket fyller hele kroppen sier jeg: "Jeg er klar til å motta, og sånn ble det"


Mange brenner ved fullmåne og ikke nymåne, jeg føler at denne renselsen ved å virkelig gi slipp gjør mye for meg, så jeg har valgt å ha den med også ved nymåne. Trekker kort Ved nymåne og fullmåne bruker jeg oraclekortene fra Moonology. Jeg trekker fem kort på rad som representerer hvor jeg har vært i fortiden, hva som må frigis, hva min nye intensjon er, hva jeg skal være klar over for å komme videre, og mitt neste skritt mot manifestere min intensjon.

Reflektere og skriver Jeg tar kortene jeg trakk og noterer tanker om disse i dagboken, reflekterer og legger inn påminnelser i kalenderen med 5 dagers mellomrom for å sjekke inn og minner meg selv om intensjonen min. Selvdisiplinen kommer ikke alltid av seg selv. :-)


Spilleliste: New Moon https://open.spotify.com/playlist/5xjwDbeCfzSlg4h71XErRA?si=a7753fda86334e5d

For støtte og oppmuntring fra meg og andre medsøstre har jeg laget denne gruppen:

Egenkjærlighet. Meld deg gjerne inn og få mer inspirasjon!

Peace, Love and Light! Camilla Nicoline

297 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle