top of page

søn. 19. sep.

|

Gamle Oslo

Feminine Reconnection Workshop

Få kontakt med kvinnen du er ment å være! La oss skinne lys over skyld, skam og frykt som samfunnet påfører oss som kvinner. Denne workshopen gir kvinner et rom hvor vi kan trekke oss tilbake i oss selv, gå dypt inn i det hellige feminine for å utforske ulike aspekter av vår egen kraft og skjønnhet

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Feminine Reconnection Workshop
Feminine Reconnection Workshop

Tid og sted

19. sep. 2021, 15:00 – 18:00

Gamle Oslo, St. Halvards gate 33, 0192 Oslo, Norge

Gjester

Om arrangementet

Feminine Reconnection Workshop

Få kontakt med kvinnen du er ment å være!

La oss skinne lys over skyld, skam og frykt som samfunnet påfører oss som kvinner. Denne workshopen gir kvinner et rom hvor vi kan trekke oss tilbake i oss selv, gå dypt inn i det hellige feminine for å utforske ulike aspekter av vår egen kraft og skjønnhet og vende tilbake til verden som sterk, strålende og myndig.

Mange kvinner føler at de har mistet kontakten med kroppens visdom, intelligens og intuisjon. Ved å koble deg på din indre verden gjennom livmoren, hjertet, og menstruasjonssyklusen visdom, vil du gjenoppdage gammel kunnskap om kroppen din og kunne helbrede stressmønstre. Camilla guider deg inn i kroppen din for å oppdage og forstå slik at gamle sår kan heales og gi deg en praksis å fortsette med. 

Hva er det kroppen min forteller meg? 

Hva forteller du meg, eggstokkene mine, binyrene mine? 

Hvor sitter jeg fast? 

Hva trenger jeg å omfavne? 

På denne workshopen får du virkelig være i kontakt med kroppen din på en myk, sterk, dyp, sensuell, organisk og intuitiv måte - akkurat som en kvinne, som stadig endrer seg i naturen. Vi starter klassen med en liten meditasjon og “sjekker inn” sammen, etterfulgt av yogaklasser og teori. Vi avslutter med en helbredende Yoni Nidra.

Noe av det vi vil utforske:

  • Womb Yoga - nøkkelen til feminin tilstedeværelse er Heart-Womb-forbindelsen. Denne praksisen er en dedikasjon til den hellige feminine kroppen. 
  • Organiske, sensuelle bevegelser for å koble deg til din feminine kropp. - Vi øver oss på å avdekke den visdom og skjønnhet som allerede ligger i oss kvinner.
  • Sakte bevegelser for å roe nervesystemet - I motsetning til menn opplever vi så mange flere hormonelle svingninger hver måned og gjennom hele livssyklusen.
  • ︎Feminine Warrior Flow - med den hensikt å slippe alt det vi har holdt på og utforske ulike aspekter av vår egen feminine kraft og skjønnhet. En feminin yogapraksis handler om å jobbe med, ikke mot kroppene.
  • Meditasjon - for frigjøring av spenning og det å ikke føle seg bra nok, samt koble deg til hjertet ditt
  • Sirkel - Vi avslutter med deling. Det er valgfritt å dele, men lagt opp for at det skal være rom for å stille spørsmål eller dele det du sitter inne med før vi avslutter workshopen. 

Du vil forlate denne workshopen forbundet med din skjønnhet, mye mer selvsikker og utstyrt med en overflod av verktøy, og innsikt i hvordan du kan være i kontakt med din indre gudinne og samtidig være bra nok og aktiv i den moderne verden som er ofte styrt av den maskuline energien.

Når:  Søndag 19. september 2021, 15.00 - 18.00

Pris:  Leela medlem 450,- / Ikke medlem 500,-

Betaling: VIPPS beløpet til nr 551480 (OMNI YOGA). Legg ved e-post adressen din i beskjed feltet. ♡

Instruktør: Camilla Nicoline Vik

Gleder meg til å se dere. ♡

Dele denne eventen

bottom of page