top of page

Lever du med utbrenthet?

Oppdatert: 28. mai 2022

Lever du selv med utbrenthet, eller kjenner noen som har det? Sto det i artikkelen på Sosialnytt.com. Ordene fra Niklas Nygren ble viktig for meg.Jeg gikk på en kraftig smell i 2017 og i 6 uker var jeg på rehabilitering for å lande samt starte å bygge meg selv opp igjen. Fikk fantastisk hjelp, men hjemme igjen ble presset for å fungere i samfunnet veldig stort.


Jeg startet å jobbe, og kroppen sa stopp igjen. Lyset ble på nytt slukket. Jeg startet for tidlig. Kroppen skrek og jeg lyttet ikke. Den ene sykdommen etter den andre prøvde å få meg til å våkne, men jeg ville igjen ikke høre. Ønsket om å være en del av samfunnet, jobbe og bidra var større enn at jeg kunne klare å ta vare på meg selv.


Sommeren 2018 smalt det igjen, og et nytt besøk på Vikersund. Med hjelp fra et stort hjelpeapparat og flott ledelse på jobben kunne jeg denne gangen prøve å roe meg ned. Ikke løpe – løpe – løpe fordi jeg ikke ønsket å kjenne etter og føle. Den eneste det går utover er meg, og med mantraet: Alt jeg trenger kommer til meg, gjør jeg det jeg kan for å akseptere at jeg må ta vare på meg selv. Og mantra: Gi slipp, sier jeg til meg selv med engang det kommer en negativ tanke.


Det har vært hardt med sykdommer og utbrenthet, men samtidig ser jeg på det som en gave og velger den positive innstillingen til livet.


Jeg har nå kommet der jeg skal være akkurat nå og jeg vil bruke mine erfaringer med yoga og coachingverktøy til å hjelpe andre.


Min visjon. Jeg ser, lytter og legger til rette for at du skal få lov å bli og være den beste versjonen av deg selv.


Gi deg selv gaven med å leve et mer harmonisk liv med et glimt i øyet og mindre smerter. Bli deg selv slik du vil at du skal være.


Peace, Love and Light! Camilla Nicoline


Foto: Anne Lene Skotterud

165 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page