Tilgivelsesmantraet

Oppdatert: 5. mai 2021

Ho’oponopono er en berømt Hawaiiansk tilgivelsespraksis som er ment å hjelpe med å frigjøre deg fra fortiden ved hjelp av tilgivelse av deg selv og andre.

"Forgiveness is giving up the hope that the past could have been any different." - Oprah Winfrey Det avsluttes med kjærlighet og takknemlighet, som er to av de mest kraftige energier i universet. Slå gjerne armene om deg selv når du takker for at du gjør dette for deg selv.


Gjenta mantraet morgen og kveld, eller etter opprivende tanker eller hendelser.


Mantraet er:Jeg tilgir deg, jeg beklager, jeg elsker deg, takk. Tilgi meg

Vi er i stand til å frigjøre oss fra fortiden gjennom tilgivelse.Selv om personen som vi har bedt om å tilgi oss ikke gjør det, har vi gjort alt vi kan, og dette kan avlaste oss fra byrden.


Når vi har gjort vår del oppriktig, er ikke situasjonen lenger i retten vår, og det betyr at vi har gjort alt vi trenger å gjøre.


Beklager

Når vi sier at vi beklager, handler det ikke alltid om å ha rett eller galt, men å utøve ydmykhet og forstå at handlingene våre har skadet en annen person.


Å kunne si at du er lei deg selv når du tror du hadde rett, fordi det har såret et annet menneske og erkjenner at faktum er en måte å vende tilbake til seg selv på.


Denne tilbakekomsten blir ikke bare sett på som at du kan komme tilbake til et sted i deg selv, men også i ditt miljø eller samfunnet.


Takk

Det å ha takknemlighet er kraftigfullt. Når du askepterer smertefulle situasjoner, viser det at du har fått visdom og lært av disse situasjonene.


Når du kan gå gjennom stormen med takknemlighet i hjertet, vil du være sterkere for det. Jeg elsker deg

Kjærlighet er en kraftig energi som forbinder oss alle og energien til å ta vare på oss selv så vel som landet og samfunnet vårt.


Det er først når vår kjærlighet er autentisk at vi virkelig kan oppnå alt som har reell mening for varig verdi, og allikevel kan denne kraftige energien blokkeres hvis vi har noen uoppklarte traumer eller sår.


Ho’oponopono kan hjelpe oss med å komme tilbake til et sted med personlig kraft og glede. Kanskje begynner du å legge merke til hvordan matraet har en direkte og positiv innvirkning på livet ditt. Det handler om å ha troen!

For støtte og oppmuntring fra meg og andre medsøstre har jeg laget denne gruppen:

Egenkjærlighet. Meld deg gjerne inn og få mer inspirasjon!

Peace, Love and Light! Camilla Nicoline

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle