top of page

Self-Love Kveldsrutiner

Jeg har tro på å ta seg tid til å passe på deg selv for å unngå utbrenthet. Det å ha rutiner, men samtidig ikke føle seg håpløs om du ikke overholder de.
Gi deg selv én time til å koble av før du legger deg. Ta på noen ekstra behagelige klær, vask av deg sminken før du blir for trøtt og sett deg et tidspunkt for når du skal legge deg for kvelden. Rett oppmerksomheten din på hva som kan gi deg egenkjærlighet og ro før du legger deg.


Over tid vil fine rutiner gi hjernen og kroppen signaler om at du er klar for å sove.

Avslapningstiden kan omfatte:

Meditasjon. Journalføring. Rolig yoga. Pust. Mantraer. Reflekter over dagen. Takknemlighet. Affirmasjon. Lese oppløftende bok. Drikke vann. Lydbok. Musikk. Se på solnedgangen. Lag deg en deilig kopp urtete. Gå en rolig kveldstur i stillhet. Rydd opp. Visualiser neste dag som nok en positiv dag i livet ditt. Ta et varmt bad/dusj. Bare sitte i stillhet. Legg bort sosiale medier og datamaskinen. Familietid med dine nære og kjære.Studier viser at eterisk olje av Lavendel og Valerian stimulerer GABA-reseptorene i hjernen, noe som bidrar til å minske stressresponsen i kroppen og roe ned. Putt noen dråper Lavendel i diffuseren din og legg gjerne Valerian eller Trauma Life under foten om kvelden. (Rene, terapetiske oljer og diffuser med medical grade plastic finner du her).

Peace, Love and Light! Camilla Nicoline


66 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page