Oljeblanding for egenkjærlighet

Jeg elsker å være kreativ, også når det gjelder å finne fine, pleiende og støttende oljeblandinger. Jeg har blitt stor fan av denne blandingen og har døpt sprayflasken min Self-Love, bruker den også når jeg mediterer.

Self-Love Oljeblanding

Bruk en 30ml sprayflaske. Jeg kjøper fra amazon.com

  • 30ml baseolje. Jeg bytter litt på å bruke kokos eller mandelolje.

  • 5 droper Ylang-Ylang

  • 15 droper Lavender

  • 10 droper Cedarwood

Bland i oljene før baseoljen i flasken og la det hvile 48 timer. Selv har jeg veldig sensitiv hud og brukt langtid for å finne hvilke oljer jeg tåler for huden min. Ta alltid en hudprøve før du begynner å bruke oljeblandinger, slik at du er sikker på at huden din tåler den. Rist flasken godt før bruk!


Jeg bruker Self-Love oljeblandingen på brystet, håndleddene og hjerte chakra. Du kan også bruke den under føttene. Den er også utrolig fin å bruke til Egenkjærlighet Meditasjon for å få bedre resultater.

Jeg kjøper alle oljene mine HER – uten binding og avgifter.

Peace, Love and Light! Camilla Nicoline


For støtte og oppmuntring fra meg og andre medsøstre har jeg laget denne gruppen:

Egenkjærlighet. Meld deg gjerne inn og få mer inspirasjon!

84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle