Eteriske oljer som støttende hjelp

Jeg bruker eteriske oljer daglig, og husker jeg startet med det da jeg drev med toppidrett for å roe sinnet og nervesystemet, men også for mørbankede muskler som da fikk restaurere bedre.Når jeg bruker på kroppen blander jeg alltid ut med baseoljer som kokos, mandel og olivenolje. Jeg har en hud som reagerer på alt, men oljene er også virkningsfulle selv i små mengder.

Her er noen av de jeg liker best for egenkjærlighet:

ROSE: The Oil of Divine Love Roseolje en kraftfull healer av hjertet, og vil hjelpe deg å få kontakt med guddommelig kjærlighet.

BERGAMOT: The Oil of Self-Acceptance Bergamot vil støtte deg til å se på livet med større optimisme.


FRANKINCENSE: Sannhetens olje Kobler sjelen din med ditt indre lys og avslører hjertets sannhet. Roer engstelse. Franky vil forbedre din meditasjonspraksis.


GRAPEFRUIT: Honouring the Body Grapefrukt vil oppmuntre deg til å ha et positivt forhold til kroppen din basert på kjærlighet, toleranse og aksept.


CLOVE: The Oil of Boundaries Clove hjelper oss å samle styrke til å stå opp for oss selv, være proaktive og føle oss trygge på å ta valg basert på våre sanne ønsker, og ikke hva andre mener vi bør gjøre.


Jeg kjøper alle oljene mine HER – uten binding og avgifter. ♡

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle