Musikk er en stor del i manges liv

"Forskning viser at å lytte til musikk er en av de raskeste og enkleste måtene å komme i bedre humør på. Musikk stimulerer de delene av hjernen som trigger lykkefølelsen, og kan få kroppen til å slappe av."


Jeg er enig at musikk kan virkelig bedre humøret vårt. Det skaper en god følelse i oss helt ned til celle-nivået. Men musikk er også mye mer. Før jeg fikk mer kontakt med meg selv var det når jeg hørte på musikk jeg kunne kjenne på en følelse av sorg, sinne, vonde minner og disse kunne også få tårene til å strømme på. Det var her jeg kunne gå for å rense meg selv. Det var uvurderlig. Musikk har spilt stor rolle i livet mitt. Jeg går ikke et eneste sted uten musikk på øret. I går sto jeg opp sliten, sovet dårlig og ikke i det beste humøret. Følte at det var et eller annet som kom til å skje. Ikke på den bra måten. Ferdig med alle morgenrutinene mine. Humøret var fortsatt litt lunkent og jeg trengte å hente meg inn. Satt på en glad sang på full guffe og sto og danset mens jeg lagde frokost. Sendte sangen til en venninne og etter å byttet litt feelgood sanger med hverandre frem og tilbake. Det ble en liste av det, og et lunket humør ble erstattet med glede og et stort smil. Nå går den på repeat på full guffe. Love it! Musikk er en stor del i manges liv. Jeg kan med hånden på hjerte si at det er en enkel måte å komme i bedre humør på. Bare huske på at vi ikke legger lokk på følelsene våre, og kanskje også hører på den låten som får deg til å gi litt mer slipp. Sangen som renser systemet for støv. Vi har også musikk som kan hjelpe oss å bringe tilstedeværelsen til her og nå, som i mindfulness. En liten pause fra hverdagen. Musikk påvirker følelsene våre. Derfor ønsker jeg å dele listen som ble skapt i går av en venninne og meg med dere. Lytt, smil, syng og dans, eller bruk den som inspirasjon til å lage din egen spilleliste.

https://open.spotify.com/playlist/68APxvtgd7XkqOG1XrVPd0?si=ykeZDpgGQNqL6Up978AZPAPeace, Love and Light! Camilla Nicoline13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle