Min Self-Love morgenrutine

Oppdatert: 5. mai 2021

Denne rutinen har jeg brukt mange år på å få inn. Nå har jeg den med meg hvor enn jeg reiser i både inn- og utland.


Det er samme om jeg deler rom med noen eller om de jeg er på tur med kommer på balkongen og snakker, rutine er rutine så den skal jeg igjennom. Det eneste jeg ber folk om å ta hensyn til er at jeg ikke orker å høre om krig, politikk etc. innen jeg er ferdig


Mens enkeltes rutiner er å lese nyheter om morgenen, er det viktig for meg personlig å lande, å få kontakt med meg og mitt, før jeg kan tre inn i en verden hvor man bombarderes med inntrykk slik at det ikke påvirker meg for mye. Altså; jeg er utrolig engasjert i ting som skjer der ute i verden, kanskje litt for mye noen ganger. Og helt upåvirkelig er man jo ikke, da vi alle er ett. Men jeg må stå støtt i min egen energi så jeg kan være med og velge hva jeg skal slippe inn og ikke, ellers blir jeg tappet for energi.


Min morgenrutine er en del av meg, den gjør meg godt og den gjør meg sterkere – den gjør meg til meg. Så er det utrolig fint når de som reiser sammen med meg blir nysgjerrige på dette og ønsker å ta det inn i sitt eget liv.


Ta en titt, og se om det er noe du vil plukke med deg og implementere selv! Jeg står alltid opp 2t før jeg drar hjemmefra.

Alarmen ringer

 1. Starter med to «wake-up» øvelser: Reclined Child’s Pose og Spinal Twist i sengen.

 2. Setter meg på sengekanten og tar 5 dype pust. Inn gjennom nesen og ut gjennom munnen – takker 3 ting

 3. Drikker romtemperert vann

 4. Går og setter på diffuseren samt tar en shot eple eddik

 5. 10-20 min meditasjon – 5 min mantra: Om Ah Hum eller Om Gan Ganpataye Namah

 6. 5 min Jeg spør: Hva trenger jeg å vite eller hva vil denne dagen bringe meg

 7. 30 min Feminin yoga med myke organiske bevegelser

 8. Musikk blir satt på

 9. Kaffe og Journaling

 10. Get Ready

 11. Frokost – Vitaminer og Mineraler


Det er noe endringer de dagene kroppen virkelig ikke er på min side. Og andre dager må jeg ha KAFFE før meditasjonen – og det er helt greit.

Peace, Love and Light! Camilla Nicoline


55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle