Mitt fullmånerituale

Oppdatert: 16. mai

Fullmåne er en tid for frigjøring og for å motta. I løpet av denne tiden slipper vi det gamle, slik at vi kan ta tak i den nye intensjonen vi manifesterer oss på tidspunktet for nymåne. Fullmåner er en tid for feiring! Samle sammen dine nærmeste venner og utnytt den kraftige magien til fullmånen.


Personlig elsker jeg å følge de naturlige rytmene i universet - og jeg elsker ritualer. Jeg har ritualer for omtrent alt du kan tenke deg. Jeg har et morgensritual, et journalrituale, et hudpleierituale, et pre-yoga-rituale, et, nymånerituale og et kveldsritual: du skjønner greia.

Ritualer handler om å gjøre daglige aktiviteter med intensjon og omsorg, og jeg synes det er viktig å legge grunnlaget for alt jeg gjør for å leve i nuet med oppmerksomhet.


Og hva er vel bedre enn å frigjøre stress og drama i livet ditt?

Det å skape ritualer når det er fullmåne retter oppmerksomheten mot din indre verden, og du kan bruke de tilgjengelige energiene til å manifestere den i den ytre verden.


Måneritualer er en rik kilde til egenomsorg fordi du tar deg tid til å spørre deg selv hva dine behov og mål er, og å tenke over hvordan du vil bruke tiden din på jorden.

Før du begynner: gå inn i ritualene med et klart sinn og et åpent hjerte. Hvis du føler at det oppstår negative tanker, ber du bare tankene dine om å «jorde seg» inn i øyeblikket du befinner deg i og la all bekymring skylle bort. Du skal kun fokusere på øyeblikket og på pusten din.


Min Fullmåne Rituale Utstyr jeg har utenom et alter, er fyrstikker, dagbok, penn, en liten Zodiac alterduk, orakelkort, yogamatte og liten bolle med vann.

ALTER

Jeg starter først med å sette på nydelig musikk og dekorerer så et alter ut ifra hva intuisjonen min forteller meg. Det kan være: Lys: Et hvitt stearinlys for renhet

Eteriske oljer for Nymåne:

Lemongrass - the oil of cleansing

Frankincense - the oil of truth

Cypress - the oil of motion and flow

Krystaler:

Clear Quartz for energisk renselse

Amethyst for å få kontakt med intuisjonen min

Citrine (ekte) for manifestasjon

Moonstone.

Røkelse: Jeg bruker røkelse for hara chakra.

RITUALE Renselse Jeg starter med å tenne lyset og brenne Palo Santo (søramerikansk "Holy Wood") eller Sage for å rense/fjerne negativitet (enten som tørkede urter eller som eterisk olje, i diffusoren). Begge brukes i ritualer verden over for å få kontakt med de høyere energier. Deretter tenner jeg røkelse, lukker øynene og tuner inn, er i kontakt med pusten.

Pusten Jeg bruker først "Yogic Breath" for å bli fullstendig tilstede både i kroppen og sinnet. Den fine, lange utpusten hjelper å roe ned nervesystemet mitt. Puster inn på fire og ut på åtte. Ved hjelp av pusten kjenner jeg eventuelle spenninger gir mer slipp for hvert pust jeg tar. Avslutter med Nadi Shodhana Pranayama. Det kalles også vekselvis neseborpust - 7 runder.

Setter min intensjon Reflekterer og manifesterer. Jeg skriver ned fullmåneintensjonen på et papir som jeg legger på mitt alter.

Yoga Jeg tar med min intensjon inn i en fullmåneflow jeg har laget. Den tar ca 40-45 minutter. Ta kontakt hvis du ønsker en time med gjennomgang og fullt program på video :) Meditasjon Etter å kommet enda mer inn i kroppen med fullmåneflowen bruker jeg den tiden jeg trenger til å meditere. Ofte spør jeg meg selv: Hva trenger jeg å vite nå… mens jeg mediterer på intensjonen min. Noen ganger får jeg svar, andre ganger ikke (i alle fall ikke med én gang) - og det er helt greit.

Deretter fokuserer jeg på hvordan jeg ønsker å føle meg, og «planter» intensjonen min inn i hjertet, lar den vokse og åpne opp, kjenner på hvordan denne følelsen vil føles når dette manifesteres... som med Law of Attraction.


Affirmasjon Jeg formuler en helbredende og berikende affirmasjon for meg selv. Disse bruker jeg ofte:

"Jeg åpner hjertet mitt litt mer hver dag"

"Jeg er modig, dyktig og sterk"

"Jeg elsker kroppen min som den er"

Jeg gjentar de inni meg ti ganger. Ti er antallet for ferdigstillelse. Jeg er så heldig at jeg alltid har utsikt fra stuen til månen, så jeg gjør alle rutinene vendt mot den.


Dagbok

Jeg skriver nå ned alt som kom til meg underveis i dagboken, og skriver det som må ut av systemet, på et eget ark.

Brennerituale

Jeg synes det å brenne bort det jeg ønsker å gi slipp på er utrolig kraftfullt så jeg har alltid med det i ritualene mine. Både ved nymåne og fullmåne. Jeg tar lappen hvor jeg skrev alt jeg ønsker å gi slipp på og setter fyr på den over en bolle med vann. Så slipper jeg lappen oppi bollen og ser alt går opp i røyk, og sier til meg selv: "Og sånn ble det. And so it is."

Deretter forteller jeg mine ønsker høyt til universet, og puster takknemlighet inn i hjertet der jeg plantet intensjonen min. Når jeg kjenner ønsket fyller hele kroppen sier jeg: "Jeg er klar til å motta, og sånn ble det». Jeg føler at denne renselsen med å virkelig gi slipp gjør mye for meg. Trekker kort Ved nymåne og fullmåne bruker jeg oraclekortene fra Moonology. Jeg trekker fem kort på rad som representerer hvor jeg har vært i fortiden, hva som må frigis, hva min nye intensjon er, hva jeg skal være klar over for å komme videre, og mitt neste skritt mot å manifestere min intensjon. Dette er veldig nyttig for alle som er interessert i selvutvikling, for uten ritualer og kort med fokusområder er det lett å bare la ting skure og gå.

Reflekterer og skriver

Jeg setter nå på tevannet og tar kortene jeg trakk og noterer tanker om disse i dagboken, reflekterer og legger inn påminnelser i kalenderen med 5 dagers mellomrom for å sjekke inn og minne meg selv på fokusområdene og på intensjonen min. Selvdisiplinen kommer ikke alltid av seg selv, det er jo mye å tenke på her i verden. :-) Fullmåne te Jeg avslutter det hele med en god kopp te. Alt du trenger er å kjøpe er en urt eller flere som representerer ditt behov, ønske eller mål. Du kan finne mange urter på nettet. Selv handler jeg på SunVita og bruker blant annet disse:

Kamille / For å møte livet med ro og mildhet

Holy Basil - Tulsi / For emosjonell motstandskraft

Ringblomst / For lidenskap og kreativitet

Løvetann / For å oppnå dine ønsker og mål

Peppermynte / For rensing

Rose / For egenkjærlighet og medfølelse

Sitrongress / For optimisme og åpen kommunikasjon

Ingefær / For å komme i kontakt med din personlige kraft

Ginkgo Biloba, også kalt tempeltre / For integrasjon

Jasmine / For sensualitet og seksuell selvtillit

Mugwort, burot / For økt intuisjon og visjonære evner

Kok opp vann i vannkokeren og hell vannet med oppmerksomhet i koppen din. La tebladene trekke i noen minutter. Mens du venter, fokuser på intensjonen din. Les mer om urter her: www.rolv.no


Hvordan holde track på fullmånen? Hvis du er som folk flest, vil du være ganske ute av kontakt med månesyklusene. Noen ganger kan du se opp mot himmelen, men ikke tenke mye på månens fase og dens betydning. Heldigvis er det mange nettsteder der ute som holder oversikt over den nåværende månefasen og skriver om hver fase månen er i. En side jeg virkelig kan anbefale er Tonje Næss sin side Magic is something you make. Det er også mange interessante apper som: Simple Moon Phase Calendar, My Moon Phase og Phases of the Moon.


PS: Til å begynne med trenger du ikke å løpe ut å kjøpe det ene og det andre for å lage en rituale. Ikke føl deg presset til å få ritualene dine til å se ut som mine eller som de du ser i bøker eller på instagram. Mine ritualer er bygget opp etter flere år med å finne det som passer meg. Så ritualet overfor er kun et forslag. Ritualene dine har DIN stil og essens, så føl ikke ikke behov for å få dem til å se ut eller føles som noen andres!


Kalender for månefasene.

For støtte og oppmuntring fra meg og andre medsøstre har jeg laget denne gruppen:

Egenkjærlighet. Meld deg gjerne inn og få mer inspirasjon!

Peace, Love and Light! Camilla Nicoline


331 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle