top of page

Mangler vi jording, er vi mer sårbare for stress

Oppdatert: 11. apr. 2020

Har du noen ganger vanskeligheter for å konsentrere deg? Får du kommentarer om at du er for mye «i hodet ditt», eller føler du deg ikke helt fysisk tilstede i kroppen? Dette kan være tegn på mangel på jording.Mangler vi jording, er vi mer sårbare for stress. En av mine favorittmåter å jorde meg selv på er å høre på musikk eller meditere

Meditasjon – Skape jordkontakt:

Finn et fint og stille sted hvor du kan være alene i ca 15-20 minutter, aller helst ute. Få jordkontakt, bokstavelig talt: Ta av deg skoene, og legg hendene på bakken. Dette vil gjøre opplevelsen sterkere.


Hvis du er inne: Sett deg oppreist i en komfortabel stol med føttene plantet på bakken. Pass på at du ikke krysser benene dine – du vil at energien skal strømme uhindret gjennom deg fra topp til tå.

La armene henge komfortabelt på sidene, eller hvil hendene (med håndflatene opp) på fanget ditt. Ta et øyeblikk og sørg for at kroppen din har det behagelig. Lukk øynene og fokuser på pusten din.


Pust inn gjennom nesen din, sakte og dypt. Magen utvides når du puster inn. Pust ut og navelen går inn mot ryggraden. Fokuser på å puste på denne måten i et par minutter til det blir rytmisk og uanstrengt.


Hold meditasjonen til du klarer å la kroppen din slappe helt av. Spenninger frigjøres, og spinnende tankemønstre flyter bort. Legg merke til hvor bra du føler deg!

Noter i boken din: Hva gjør jeg for å få mer balanse og jordforbindelse i livet mitt?


Peace, Love and Light! Camilla Nicoline43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page