La ditt mirakel være å endre det fra frykt til kjærlighet

Kan du tenke deg frem til et stressfritt liv? Alt som skjer, skjer i tanken før handling, som en effekt av en reaksjon. Dette gjelder både stress og perspektiv på livet.


De fleste av våre tanker er bare et kassettbånd av løgner vi plukket opp i barndommen og fra samfunnet. Tanker som "Jeg er ikke nok, jeg mangler noe, livet er ment å være en kamp" er det du har lært å tenke. Når du tuner ut av dette, skaper det plass til den myke stille stemmen til sjelen. Da kan den snakke. Og din sjel vil fortelle deg sannheten: At du er bra nok. Den finnes nok til alle. Livet er ment å være et fantastisk eventyr i tid og rom.


Det meste av tankegangen vår er fryktbasert og kommer fra vårt ego-sinn. Men vi kan lære å tenke med kjærlighet og positivitet. Vi kan se ting annerledes. Vi kan lære oss selv å se oss selv og verden gjennom linsen av kjærlighet, sjelefred, verdighet, overflod, uendelige muligheter, og skape våre drømmer, vennlighet og lykke.


For dine tanker er det som blir ditt liv.


La ditt mirakel være å endre det fra frykt til kjærlighet.


Bli med på Self-Love Onlinekurs - Finn Din Indre Kriger og la reisen starte i dag, her og nå, sammen med meg, med å finne tilbake til din egenkjærlighet. ♡


En erfaring fra kursdeltaker Elisabeth: ⁠⁠

⁠⁠

«Dette kurset er verdt så utrolig mye mer enn det jeg betalte, og jeg har virkelig fått mange gode verktøy jeg tar med meg videre! Har fått et nytt perspektiv på hvordan jeg tenker og handler, og det har gjort at jeg har vokst mye dette halve året. Jeg er ikke den samme personen som startet i høst, og jeg har det mye bedre både med meg selv og når jeg er sammen med andre. Tilgivelse er nok den viktigste lærdommen jeg tar med meg. Dette kurset er helt fantastisk, og jeg vil anbefale det på det sterkeste!!»⁠⁠

Peace, Love and Light! Camilla Nicoline


38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle