"Hridaya" Heart Mudra

Heart Mudra (håndbevegelse) jeg bruker ofte når jeg mediterer. Heart Mudra hjelper meg med å koble meg til hjertet mitt og føle meg medfølende, øm og fri. Jeg bruker også denne Mudraen de dagene jeg har hodepine eller migrene sammen med affirmasjon. Det har hjulpet meg så utrolig mye med lindring av symptomer.Hvis du har deltatt på en av klassene mine, er sjansen stor for at du vil ha praktisert en "hasta mudra" med meg. "Hasta" er sanskrit for hånd og "Mudra" betyr gest eller holdning som hjelper til med å kanalisere kroppens energistrøm. Så en "Hasta Mudra" er en håndbevegelse som hjelper til med å rette prana på en bestemt måte rundt kroppen for en spesifikk energisk effekt. "Hridaya Mudra" eller "Heart Mudra" hjelper til med å åpne det følelsesmessige hjertesenteret som finnes i midten av brystet. Det vitaliserer energi til og fra hjertesenteret og har en varm, nærende og øm effekt når du praktiserer. Les: Hvordan gjøre Hridaya Mudra? I dag inviterer jeg deg til å øve på dette mudraet. Bare fem pust kan være nok til å flytte energien din til et mer medfølende og ømt sted. ♡ Bok: Ønsker du å lære mer om Mudraer kan jeg anbefale den boken - Mudraer for vår tid av Swami Saradananda.


Peace, Love and Light! Camilla Nicoline


16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle