Habit tracker

Det å bruke en «Habit Tracker» har vært et fantastisk verktøy for å hjelpe meg å nå kortsiktige mål. I et skjema setter man farger for hver vane inn i designerte ruter, mens man steg for steg kan implementere nye, fine vaner.


Vil du endre vaner som ikke er så bra, eller innføre nye? Jeg tilvenner meg vaner jeg ønsker skal være en del av hverdagen min, men som jeg samtidig ikke vil slå meg selv i hodet for hvis det ikke blir gjort i en to-tre dager. Det står der, og tiden vil komme!

Jeg må vel ærlig si at jeg synes dette også er en koselig oppgave å gjøre om kvelden. Lage en oversikt over det jeg har fått til den dagen som har vært, hjelper meg å reflektere positivt over dagen min, føle et snev av prestasjonsbekreftelse. Og å tenke, som jeg skrev tidligere: ”Dagen er over, jeg gjorde det beste jeg kunne. Det kommer en ny dag i morgen.”

Prøv å starte med to til tre vaner du ønsker å endre, og bygg videre på det hver måned! Husk; det skal ikke være nye ting i livet ditt som du MÅ, men noe som kan gjøre deg godt.

Daglig aktiviteter kan være:

Få 8 timers søvn

5 minutter i stillhet

Drikke vann

Lese 5 sider i en bok

Kjenne på takknemlighet

Våkne kl x

Legge meg kl x

Angst/ingen angst (om man ønsker oversikt)

Ukentlige aktiviteter kan være:

Komme meg ut i naturen

Vanne blomster

Vaske

Preppe mat

Organisere/Declutter


Jeg har laget en Habit Tracker til dere som kan printes ut.

habit tracker
.pdf
Download PDF • 103KB

For støtte og oppmuntring fra meg og andre medsøstre har jeg laget denne gruppen:

Egenkjærlighet. Meld deg gjerne inn og få mer inspirasjon!


Peace, Love and Light! Camilla Nicoline

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle