Gi slipp på fortiden og lev i nuet

Mange er ikke alltid klar over at følelsesmessige traumer blokkerer energien vår. Følelser som setter seg i kroppen og holder oss våkne om natten. Som ofte skaper uforklarlige vondter i kroppen og står i veien for å finne den balansen vi ønsker oss i livet.

For å helbrede følelsesmessig smerte, må vi invitere den inn i vår høyeste bevisste oppmerksomhet. Vi må ta bedre vare på oss selv og ha mer egentid. Lytte innover og virkelig være sammen med oss selv akkurat i dette øyeblikket. Akseptere det som kommer frem. Sinne. Gråt. Angst. La det gå. Ha tillit til deg selv og hjertet ditt.

Ved å akseptere disse følelsene vil det bli lettere for deg å se nye muligheter og å tilgi og akseptere deg selv. Sett derfor en sterk intensjon for å oppnå endringer og finn en ting hver dag hvor du tilgir deg selv. Men husk å være tålmodig og våg å stå i det. Fremtiden vil åpne seg og du vil kunne finne en sterkere følelse av fred i sinnet.

Jeg jobber selv med å tilgi om dagen. Det som er nøkkelen for meg er en stor dose tålmodighet, regelmessig yogapraksis og meditasjon. I yogaen er intensjonen min å gi slipp og her har jeg fokus på rolige yin øvelser som både åpner hjertet og hoftene. Øvelser for hoftene hjelper meg å bli kvitt gammel gruff. Bakoverbøy renser sinnet mitt og åpner opp for det gode. Åpner opp for å slippe andre inn. Meditasjon hjelper meg med å finne pusten, lytte og å bli mer bevisst og tilstede. Jeg jobber bevisst med de valgene jeg gjør for å se klarere slik at jeg kan bryte ut av gamle mønstre for å etablere nye mer positive mønstre.

Send ut et stort smil. Gi kjærlighet. Ekte kjærlighet. Forplikt deg selv til å bli en den beste versjonen av deg selv. Litt bedre hver dag.

Mantra: Jeg gir helt slipp og stoler på at alt det som er ment for meg kommer til meg. Meditasjon: Gi slipp

Peace, Love and Light! Camilla Nicoline


For støtte og oppmuntring fra meg og andre medsøstre har jeg laget denne gruppen:

Egenkjærlighet. Meld deg gjerne inn og få mer inspirasjon!

103 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle