top of page

søn. 04. juni

|

Leela Gamlebyen

Chakra Balancing - Yin Yoga for healing emotional sh**t

Dette er en 2,5 timers lang workshop med fokus på de 7 chakraene for emosjonell helbredelse. Vi begynner med en oversikt over chakrasystemet. Deretter kjenner vi på hver og ett av chakraene våre mens du beveger deg gjennom den meditative stillheten som gis tilgang til gjennom Yin Yoga og meditasjon.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Chakra Balancing - Yin Yoga for healing emotional sh**t
Chakra Balancing - Yin Yoga for healing emotional sh**t

Tid og sted

04. juni 2023, 16:00 – 18:30

Leela Gamlebyen, St. Halvards gate 33, 0192 Oslo, Norge

Gjester

Om arrangementet

Er hodet fullt av emosjonell dr**t? Er eller har du vært i en vanskelig situasjon eller periode? De fleste av oss opplever daglig en eller annen form for konflikt på ett eller annet plan i livet. Enten er det på jobb, sosialt eller i familien, eller en konflikt i deg selv, og vi har alle samlet på oss følelsesmessig baggasje vi trenger å løse opp og gi slipp på.

Påmelding: https://www.leelagamlebyen.no/product-page/copy-of-chakra-balancing-yin-yoga-for-healing-emotional-sh-t

Dette er en 2,5 timers lang Yin Yoga workshop med fokus på de 7 chakraene for emosjonell helbredelse. Vi begynner med en oversikt over chakrasystemet. Deretter kjenner vi på hver og ett av chakraene våre mens du beveger deg gjennom den meditative stillheten som gis tilgang til gjennom Yin Yoga og Meditasjon.

Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære. Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på, samt slippe forbi emosjonell dr**t og energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Praksisen er veldig unik og vi vil gå opp fra roten rett gjennom kronechakraet. I hver chakra-relatert stilling vil du også bli gitt et spørsmål og en affirmasjon som hjelper deg med å jobbe gjennom din helbredelsesprosess.

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsen til et personlig vekstverktøy på.

Ta med deg noe å skrive på slik at du kan notere hva som kommer til deg når du gjør stillingene eller umiddelbart etterpå.

Når:  Søndag 4. juni2023, 16.00 - 18.30

Pris:  Leela medlem 370,- / Ikke medlem 400,-

Påmelding: https://www.leelagamlebyen.no/product-page/copy-of-chakra-balancing-yin-yoga-for-healing-emotional-sh-t 

Instruktør: Camilla Nicoline Vik

Velkommen, yogis! ♡

Dele denne eventen

bottom of page